0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Politka spletnih piškotkov

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:UPORABA PIŠKOTKOV NA NAŠI SPLETNI STRANI

Naša spletna stran uporablja piškotke zato, da lahko izključno za lastne potrebe razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Ime piškotkaNamenČas piškotkaStran
_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti https://vezenina.com/
_gid Statistika ogledov spletne strani 1 dan https://vezenina.com/
_dc_gtm_UA-112763370-1 Statistika ogledov spletne strani 1 dan https://vezenina.com/
_dc_gtm_UA-99108357-1 Statistika ogledov spletne strani 1 dan https://vezenina.com/
_gat_UA-112763370-1 Statistika ogledov spletne strani 10 minut https://vezenina.com/
__utma Statistika uporabe in učinkovitosti spletne strani 2 leti https://vezenina.com/
__utmb Beleženje obiskov in sej spletne strani 30 minut https://vezenina.com/
__utmc Beleženje obiskov in sej spletne strani ter določanje unikatnih obiskov Do zaprtja brskalnika https://vezenina.com/
__utmt Upravljanje poizvedb za storitev Google Analytics 10 minut https://vezenina.com/
__utmz Določanje izvora obiska spletne strani 6 mesecev https://vezenina.com/
store Nastavitve za jezik strani 1 leto https://vezenina.com/
frontend ID uporabnikove seje Do zaprtja brskalnika https://vezenina.com/
cookieAlertClosedFlag Piškotek s katerim si stran zapomni vašo odločitev vezano na uporabo piškotkov 1 leto https://vezenina.com/
cookieAlertState Piškotek, ki si zapomni, če je uporabnik sprejel vse ali samo obvezne piškotke 1 leto https://vezenina.com/
adminhtml Sejni šikotek Do zaprtja brskalnika https://vezenina.com/
OGPC Remarketing 2 dni https://vezenina.com/
NID Identifikator za Google nastavitve 6 mesecev https://vezenina.com/
IDE Piškotek služi Doubleclik usmerjenim/personliziranim reklamam. 6 mesecev https://vezenina.com/
DSID Doubleclikc identifikacijski piškotek, ki skrbi za razlikovanjem med različnimi napravami uporabnika, ko je ta logiran v Googlov račun. 6 mesecev https://vezenina.com/
1P_JAR Statistika in konverzije 1 mesec https://vezenina.com/
DV Googlov piškotek za sledenje uporabi spletne strani in trgovine 1 dan https://vezenina.com/

Obvezni piškotki

Ti piškotki so nujni za premikanje po spletni strani in uporabo njenih možnosti, kot je dostop do varnih območij spletne strani. Brez teh piškotkov ni možno zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali, na primer obrazec za nagradno igro ipd.

Izvedbeni piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije o načinu uporabe spletne strani, na primer katere strani uporabniki najpogosteje obiščejo, in ali se na spletnih straneh pojavijo sporočila o napaki. Ti piškotki ne zbirajo informacij, ki bi lahko identificirale uporabnika. Vse zbrane informacije so združene in zato anonimne. Ti piškotki se uporabljajo samo za izboljšanje delovanja spletne strani.
Z nadaljevanjem uporabe naše spletne strani po tem ko ste dobili obvestilo o piškotkih se strinjate, da na vašo napravo namestimo to vrsto piškotkov.

Funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbrane možnosti (na primer vaše uporabniško ime, jezik ali regijo, kjer se nahajate) in vam ponudi izboljšane, bolj osebne možnosti. Ti piškotki si lahko zapomnijo tudi spremembe velikosti črk in pisave ter drugih delov spletne strani, ki jih lahko prilagodite. Uporabni so tudi za zagotavljanje storitev, ki ste jih zahtevali, kot je ogled videoposnetka ali komentiranje na blogu. Informacije, ki jih zbirajo ti piškotki, so lahko anonimne in ne sledijo vašemu brskanju po drugih spletnih straneh.

Izbris piškotkotkov

Za izbris piškotkov naših partnerjev, ki delujejo na domeni "https://vezenina.com/" prtisinite na sledečo povezavo: Izbris piškotkov

Sprememba nastavitev

Za spremembo nastavitev piškotkov prtisinite na sledečo povezavo: Nastavitve

Tradicionalno ročno vezenje s starinskimi stroji

V Vezenini ustvarjamo unikatno vezenje pred Vašimi očmi na starinskih strojih, ki smo jih ponovno obudili. Razveseljujemo Vas z inicialkami, imeni in besedami po Vaši želji, ki jih vtkemo v svoje ali Vaše blago. Je preprosto lepo darilo, ki ga boste z veseljem podarili sebi ali svojim najdražjim.

Tradicionalno ročno vezenje s starinskimi stroji

V Vezenini ustvarjamo unikatno vezenje pred Vašimi očmi na starinskih strojih, ki smo jih ponovno obudili. Razveseljujemo Vas z inicialkami, imeni in besedami po Vaši želji, ki jih vtkemo v svoje ali Vaše blago. Je preprosto lepo darilo, ki ga boste z veseljem podarili sebi ali svojim najdražjim.